Izbornik
Učenici OGŠ Brotnjo nastupili na Završnom koncertu

Učenici OGŠ Brotnjo nastupili na Završnom koncertu

Učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo održali su sinoć Završni koncert. Na koncertu održanom u župnoj crkvi u Gradnićima nastupili su zborovi OGŠ Brotnjo i orkestar, te učenici koji su svirali na glasoviru, violinama, harmonikama, flautama i gitarama.

Jako lijepim završnim koncertom OGŠ Brotnjo zaključila je još jednu školsku godinu koja će, kao i ranije godine, ostati zapamćena po marljivom radu učenika i njihovih profesora, što je rezultiralo usavršavanjem mladih glazbenih talenata i naravno uspjesima na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Prof. Jure Sušac, ravnatelj Osnovne glazbene škole Brotnjo, nakon nastupa zborova, orkestra i solista OGŠ Brotnjo predstavio je učenike koji su postigli zapažene rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, te im, kao i Mješovitom zboru OGŠ Brotnjo koji je također bio uspješan u protekloj godini, uručio prigodne darove i diplome.

Posebnu zahvalnicu za pruženu podršku radu i različitim aktivnostima u OGŠ Brotnjo, ravnatelj Sušac uručio je predstavnici Zaklade Arthur McCluskey. Ova Zaklada podržala je rad OGŠ Brotnjo kroz pomoć u nabavi kombi vozila koje će služiti za prijevoz učenika na koncerte i natjecanja.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in