Izbornik

Priznanja i nagrade

Školska godina 2021/2022

Na XIV. Međunarodnom natjecanju “Dani harmonike 2022” održanom u Ugljeviku – Bijeljina gdje je sudjelovalo preko 200 natjecatelja iz 14 zemalja, učenici Glazbene škole Brotnjo ostvarili su odličan uspjeh.

U kategoriji “Varijate” (francuski valceri) i klasika I. kategorija učenik Marko Sušac osvojio je dvije prve nagrade, te postao apsolutni pobjednik (laureat) u dvije različite kategorije.

Učenik Nikola Krasić u 2. kategoriji ostvario je III.nagradu, dok su učenici Nikola Soldo u 3. kategoriji i Matej Paponja u 6. kategoriji ostvarili II. nagradu.

Učenici su nastupili u klasi mr. A. Stojanovića.

Više od 800 natjecatelja iz Federacije BiH je od 27. do 30. travnja sudjelovalo na XXIV.om Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i pokazalo svoje vještine sviranja  u komornim sastavima i orkestrima. Pripremalo ih je čak 230 nastavnika iz 28 osnovnih, 6 srednjih škola i jedne akademije. Naša škola nastupila je sa tri ansambla, u kojima su sudjelovala 24 učenika, i ostvarila izuzetan uspjeh.

Vokalni ansambl u 2. kategoriji osvaja prvu nagradu, nestandardni ansambl također u 2. kategoriji osvaja prvu nagradu i puhački ansambl u 2 kategoriji osvaja drugu nagradu.

Na “45.om međunarodnom susretu harmonikaša” održanom u Puli 24.-27.05.2022. godine učenici naše škole u klasi nast. A. Stojanovića ostvarili su odlične rezultate.

           Marko Sušac I. nagrada

           Matej Paponja II. nagrada

 

Na Internacionalnom natjecanju ''ACCORDIAON'' u Istočnom Sarajevu učenica Jelena Zubac, isntrument glasovir, u II.kategoriji osvojila je I.nagradu.

Školska godina 2020/2021

Na internacionalnom festivalu muzike 'Primavera' U Bjeljini, ucenik Marko Sušac (harmonika) u klasi nastavnika Aleksandra Stojanovića osvojio je I.NAGRADU.

Učenica Maja Prusina (violina) u klasi nastavnice Jelene Vidović takodjer je osvojila I.NAGRADU.

Na XXIII. Otvorenom Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe u online formatu, učenici naše škole postigli su sljedeće rezultate:

 • Maja Prusina I.nagrada (90,83 boda), violina, klasa nast. Jelena Vidović
 • Jelena Zubac, I.nagrada (90,50 bodova), glasovir, klasa nast.Maja Stojanović

 Na internacionalnom natjecanju harmonikaša ''Dani harmonike'' u Ugljeviku-Bijeljini nastupili su sljedeći učenici:

 • Marko Sušac- varijate predkategorija- I.nagrada (laureat) 93,3 boda

                          Solo predkategorija- II.nagrada 87,3 boda

 • Matej Paponja- V.kategorija- II.nagrada 86,6 bodova

Školska godina 2019/2020

Na međunarodnom natjecanju harmonikaša Akkordeonfest fest održanom u Grazu (Austrija) učenik Glazbene škole Brotnjo Marko Sušac osvojio je prvu nagradu i laureat u predkategoriji. Također mu je pripala i nagrada kao najmlađem sudioniku natjecanja. Učenik je nastupio u klasi prof. Aleksandra Stojanovića.

Zbog pandemija COVID-19 otkazani su svi zakazani koncerti i natjecanja.

Školska godina 2018/2019

ŠAPAT ŠUME, dječja baletna predstava održana je 19.10.2018. godine u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače u Mostaru i to u sklopu obilježavanja 15. Didakovih dana.

Radi se o baletno-scenskom projektu koju Osnovna glazbena škola Brotnjo u Čitluku provodi u suradnji sa Osnovnom muzičkom školom “Mladen Pozajić” iz Sarajeva.

 

U projektu koji vode nastavnice Marinom Mitar, Martom Čolak i Monikom Bule, sudjelovati će  orkestar sastavljen od učenika iz obje škole, zbor sastavljen od učenika naše škole te učenici baletnog odjela Osnovne muzičke škole ''Mladen Pozajić''. Projekt ukupno obuhvaća 70 učenika s kojima radi oko 30 nastavnika.  Projekt je poseban po tome, što je to prvi baletni koncert osnovnih glazbenih škola u FBiH i na njemu su radili mnogi renomirani glazbeni stručnjaci  iz svojih oblasti ( skladatelj Muamer Balihodžić, balet Bridžita Karabašić, libreto Bojana Vidosavljević i Melina Alagić, te mnogi drugi).

 

NATJECANJA

 

IV. Internacionalni festival muzike „PRIMAVERA“ održan u Bijeljinji, u klasi profesorice flaute Maje Kožul sudjelovale su Jelena Vasilj, Emanuela Jerković i Antea Šakota.

Korepetitor ovih učenica je prof. Maja Stojanović.

Osvojile su sljedeće nagrade:

U I kategoriji sa osvojenih 98,00 bodova, Jelena Vasilj osvojila je 1. nagradu.

U III kategoriji sa osvojenih 84,33 boda Antea Šakota osvojila je 2. nagradu i u III kategoriji sa ostvarenih 73,33 boda Emanuela Jerković osvojila je 3. nagradu.

 

XXII OTVORENO FEDERALNO NATJECANJE UČENIKA I STUDENATA GLAZBE BIHAĆ (14-17.04.2019. godine)

U disciplini gitara, u klasi nastavnika Kristijana Ravlića, učenica trećeg razreda osnovne glazbene škole,  Ana Ostojić, u 1. kategoriji osvojila je 2. nagradu (85,00 bodova), a Josip Rajič, učenik četvrtog razreda, u 2. kategoriji osvojio je 1. nagrada (92,00 boda).

 

Mješoviti zbor Osnovne glazbene škole Brotnjo u Čitluku pod vodstvom profesorica Marine Mitar, Marte Čolak i Monike Bule osvojio je 96 bodova od strane stručnog ocjenjivačkog žirija te su time zaslužili 1. nagradu. Zbor se predstavio s 3 skladbe uz pratnju korepetitorice Marije Martinac.

 

DALEKI AKORDI SPLIT

 

Kao i svake godine, u organizaciji Glazbene škole Josipa Htzea u Splitu, održano je međunarodno natjecanje Daleki akordi. Na ovogodišnjem, 24. izdanju, pravo natjecanja imali su mladi gudači i puhači. Disciplina drvenih puhača (flauta, klarinet, saksofon, fagot) raspoređena je u 5 kategorija, ovisno o godištu rođenja, a svaka kategorija imala je ograničeno trajanje programa te jednu zadanu skladbu hrvatskog skladatelja. Tročlani žiri, sastavljen od priznatih međunarodnih umjetnika imao je zadaću ocjenjivanja ove discipline: Goran Jurković- saksofon (Zagreb, Hrvatska), Jože Kotar- klarinet (Trbovlje, Slovenija), Jan Ostry (Prag, Češka). Među konkurencijom iz cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Slovenije, Latvije, Estonije i mnoštva drugih zemalja, sudjelovalo je i naših dvoje učenika flaute iz klase profesorice Maje Kožul. Jelena Vasilj, učenica drugog razreda osnovne glazbene škole osvojila je 2. nagradu u 1. kategoriji, osvojivši 53,33 boda od ukupno 60, dok je Antea Šakota, učenica šestog razreda osnovne glazbene škole osvojila 3. nagradu s ukupno 42,33 boda. Naše vrijedne učenice na klaviru su podupirale prof. Silvia Vukojević i prof. Maja Stojanović.

 

VI. INTERNACIONALNO PIJANISTIČKO NATJECANJE – SIMC (16-19.05.2019. godine u Bijeljina) učenica I.r. naše škole Jelena Zubac, u klasi prof. Maje Stojanović osvojila je prvu nagradu sa osvojenih 90 bodova.

Školska godina 2017/2018

Didakovi dani 2017. od 15. do 22.10.2017. godine

 

Kao uvod u fra Didakove dane, učenici naše škole dobili su priliku uz pratnju orkestra Glazbene škole Pavla Markovca iz Zagreba, a zahvaljujući povjerenju i predanom radu njihovog ravnatelja, prof. Josipa Vrbanca, sudjelovati sa zborom spomenute škole u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu.

Slijedili su zatim koncerti u Sarajevu, Majčinom selu u Bijakovićima te tradicionalni „Koncert odabranih“ u župnoj crkvi u Gradnićima.

19.102017. godine u Paoči, kod fra Didakove spomen-kuće, u glazbenom dijelu programa također su sudjelovali naši učenici.

 

Tom prigodom Organizacijski odbor međunarodne kulturne manifestacije Didakovi dani, dodijelio je  Osnovnoj glazbenoj školi Brotnjo u Čitluku Zahvalnicu za sudjelovanje na 14. Didakovim danima.

 

NATJECANJA

Međunarodna natjecanje gitare Guitar Fest Sarajevo East (26.-29.10.2017. godine)

Sudjelovali su sljedeći učenici:

Ante Prusina, 3. kategorija, osvojeno 7. Mjesto -  81 bod

Josip Rajič , 2. kategorija, osvojeno 6. mjesto 88.8 bodova

 

 

XXI. OTVORENOM FEDERALNOM NATJECANJU UČENIKA I STUDENATA GLAZBE  (Travniku i Novom Travniku  od 16.04.2018. godine do 20.04.2018. godine)

 

Sudjelovao je Vokalno komorni ansambl naše škole u sastavu: Klara Ćorić, Leonarda Šarac, Marija Pinjuh, Leonarda Doqi, Josipa Jerkić, Marija Zubac, Marijana Soldo, Gabrijela Šakota, Mara Doko, Nikolina Ševo, Gabrijela Ivanković i Ana Pavlović u klasi nastavnica Marine Mitar, Monike Bule i Marte Čolak zajedno s korepetitoricom Marijom Martinac.

 

Osvojeno 1. mjesto sa ukupno 90,75 bodova

 

 1. međunarodno natjecanje DALEKI AKORDI (18. do 21.04.2018. godine u Split i Kaštelama)

 

U 2. kategoriji klavirista, u klasi prof. Olivera Motta sudjelovat te sljedeći učenici:

Katrin Ostojić, IV.r. i Matea Rajič, II.r.

Katrin Ostojić osvojila je 3. nagradu, sa ukupno ostvarenih 44,00 bodova.

Mateja Rajič, osvojila je 3. nagradu, sa ukupno ostvarenih 43,25 bodova.

Školska godina 2016/2017

 

SARAJEVO INTERNATIONAL GUITAR  FESTIVAL (od 28. do 30. listopada 2016. godine) Sarajevo

Sudjelovali su  učenici  David Brkić II.r. gitara i Josip Rajič II.r gitara, u klasi nastavnika Željka Mandarića.

David Brkić ušao je u finale.

 

-Osnovna glazbena škola Brotnjo u Čitluku bila je prijatelj Dana škole Jakova Gotovca Novi Travnik, 31.03.2017. godine

Kvartetom flauta predstavili su se Maro Bulić, VI r., Ana Pehar, V. r., Antea Šakota IV.r. i Magdalena Lovrić, VI.r. u pratnji nastavnice Maje Ćorić.

 

22. MEĐUNARODNO NATJECANJE "DALEKI AKORDI" (od 03. do 08. travnja 2017. godine) Split/Kaštela

U disciplini flauta, u klasi nastavnica Maje Ćorić i Tine Vidić, te uz umjetnički suradnju profesorice glasovira Silvie Vukojević, sudjeluju sljedeći učenici naše škole:

 • u II kategoriji: Ana Pehar i Antea Šakota
 • u III kategoriji: Maro Bulić

Osvojili su sljedeće nagrade:

Antea Šakota, druga nagrada
Ana Pehar, treća nagrada
Maro Bulić, treća nagrada

 

OMIŠ GUITAR FEST (od 19. do 22. travnja 2017. godine) Omiš

U klasi nastavnika Željka Mandarić sudjelovao e učenik JOSIP RAJIČ, učenik II.r. gitare, te je osvojio 85,00 bodova i drugu nagradu.

 

20. OTVORENO FEDERALNO NATJECANJE UČENIKA I STUDENATA GLAZBE (od 24. do 27. travnja 2017. godine) Čitluk

Učenici naše škole sudjelovali su u disciplini klavir i violina i pritom osvojili ove nagrade:

KLAVIR:

I.KATEGORIJA

 1. MATEA RAJIČ prva nagrada 99,00
 2. DANE ŠARAC prva nagrada 91,33
 3. KATRIN OSTOJIĆ prva nagrada 98,00
 4. PETRA IVANKOVIĆ prva nagrada 94,60
 5. KLARA ĆORIĆ prva nagrada 91,20

II.KATEGORIJA

 1. MLADEN MANDŽO pohvala 68,50
 2. TEA ĆAVAR treća nagrada 70,00
 3. MARIJA PINJUH druga nagrada 80,50

III. KATEGORIJA

 1. ANA SOLDO druga nagrada 80,00
 2. LUCIJA KORDIĆ druga nagrada 82,50
 3. GABRIJELA ŠAKOTA treća nagrada 70,00
 4. MARIJA ZUBAC prva nagrada 92,75

VIOLINA:

I.KATEGORIJA

 1. MAJA PRUSINA treća nagrada 73,75
 2. LANA KUJUNDŽIĆ treća nagrada 72,00

II.KATEGORIJA

 1. SARA BRKIĆ prva nagrada 98,00

III. KATEGORIJA

 1. MARIJETA ŠARAC prva nagrada 95,25
 2. MARTINA KORDIĆ druga nagrada 86,25
 3. ANA JERKIĆ prva nagrada 90,00

 

· Zavod za školstvo Mostar, u svibnju 2017. godine dodijelio je našoj školi Priznanje za dugogodišnji izniman uspjeh na međunarodnim natjecanjima.

· Također je naša škola dobitnica Godišnje nagrade Općine Čitluk za doprinos u razvoju i promociji općine Čitluk i afirmaciji glazbenog odgoja.

 

Školska godina 2015/2016

 

ZAGREB GUITAR FESTIVAL (od 11. do 14. veljače 2016. godine) Zagreb

Jedina škola iz Hercegovine koja je nastupila na ovom festivalu bila je Osnovna glazbena škola Brotnjo u Čitluku, a u konkurenciji učenika iz cijele Europe ostvarili su izniman uspjeh.

Tako je u prvoj kategoriji (učenici rođeni 2005. godine i mlađi)  Leonarda Šarac osvojila prvu nagradu.

U drugoj kategoriji (učenici rođeni 2003. god. i mlađi) Ante Prusina osvojio je treću nagradu, dok je u trećoj kategoriji (učenici rođeni 2001. god. i mlađi), Lara Jurešić osvojila je drugu nagradu.

Učenici nastupali u klasi prof. Željka Mandarića.

 

19. OTVORENO FEDERALNO NATJECANJE UČENIKA I STUDENATA GLAZBE (od 11. do 14. travnja 2016. godine) Livno

Sudjelovali su učenici gitare u klasi prof. Željka Mandarića:

U I. kategoriji:  David Brkić (I. r.), Josip Raič (I.r.), Leonarda Šarac (III.r.)  i  Ivana Pehar (II.r.).

U II. kategoriji: Ante Prusina (IV.r.).

U III. kategoriji: Lara Jurešić, (III.r.)

Prve nagrade pripale su učenicima: Leonardi Šarac (III. razred) sa osvojenih 94,25 bodova, Davidu Brkiću (I. razred) sa 90,25 bodova i Lari Jurešić (V. razred) sa 91 bodom.

Druge nagrade osvojili su učenici: Josip Raič (I. razred) za svoj nastup dobio je 83,50 bodova, Ivana Pehar (II. razred) 84,75 bodova te Ante Prusina (IV. razred) 87,75 bodova.

 

Također su sudjelovali i učenici flaute u klasi prof. Tine Vidić:

U I. kategoriji: Antea Šakota

U II. kategoriji: Maro Bulić, Ana Pehar

Učenici su osvojili prve nagrade.

Antea Šakota (III. razred) osvojila je 98,75 bodova, Ana Pehar (IV. razred) 98 bodova, te Maro Bulić (VI. razred) 95 bodova.

Učenici su nastupili uz glasovirsku pratnju korepetitorice,  prof. Silvije Vukojević.

 

21. MEĐUNARODNO NATJECANJE MLADIH GLAZBENIKA “DALEKI AKORDI” (od 11. do 16. travnja 2016. godine) Split/Kaštela

Nastupali su učenici glasovira u klasi prof. Olivera Motta i to:

U I. kategoriji: Dane Šarac

U III. kategoriji: Lucija Kordić i Ana Soldo.

Dane Šarac osvojio je III. nagradu sa  (41,33 boda).

Lucija Kordić osvojila je III. nagradu ( 35 bodova).

Ana Soldo osvojila je (31 bod) priznanje

 

U klasi nastavnice Jozefine Muse nastupala je učenica Antea Pehar u III. kategoriji te osvojila III. nagradu sa ostvarenih 35 bodova.

U klasi nastavnice Mateje Milićević nastupila je u I. kategoriji učenica Katrin Ostojić i osvojila treću nagradu.

 

- Zavod za školstvo Mostar, u svibnju 2016. godine dodijelio je našoj školi Priznanje za postignute uspjehe, rezultate na raznim natjecanjima te afirmaciju glazbenog obrazovanja.

 

Školska godina 2014/2015

 

SARAJEVO INTERNATIONAL GUITAR FESTIVAL (od 10. do 13. listopada 2015. godine) Sarajevo

Sudjelovali su sljedeći učenici naše škole i pritom osvojili ove nagrade:

Maro Bulić (V.r. flauta) i Lara Jurešić (IV.r. gitara), u III. kategoriji - 2. mjesto 89,6 boda;

Lara Jurešić, (IV.r. gitara) -  4. mjesto, 90,4 boda;

Marijeta Šarac,II.r. violina i Leonarda Šarac,II.r. gitara, I. kategorija 93,4 boda, 1. mjesto.

 

18. OTVORENO FEDERALNO NATJECANJE UČENIKA I STUDENATA GLAZBE (od 15. do 18. travnja 2015. godine) Sarajevo

Učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo nastupili su u kategorijama: puhački, gudački i nestandardni ansambli i osvojili čak tri prve i jednu drugu nagradu.

-U prvoj kategoriji nestandardnih ansambala, učenice Marijeta Šarac (II. razred, violina) i Leonarda Šarac (II. razred, gitara) osvojile su 90,75 bodova i prvu nagradu.

-U drugoj, starijoj kategoriji nestandardnih ansambala, predstavljali su nas učenici Maro Bulić (V. razred, flauta) i Lara Jurešić (IV. razred, gitara) te osvojili 80 bodova i drugu nagradu.

-U prvoj kategoriji gudačkih ansambala, u kojoj su članice violinskog trija: Martina Kordić (III. razred), Ana Jerkić (III. razred) i Sara Brkić (II. razred) osvojile visokih 95 bodova i prvu nagradu.

-U drugoj kategoriji puhačkih ansambala, kvartet flauta, čiji su članovi: Barbara Čarapina (VI. razred), Maro Bulić (V. razred), Ana Pehar (III. razred) i Magdalena Lovrić (IV. razred), postigli su izvanredan rezultat od čak 97,5 bodova i osvojili prvu nagradu..

 

MEĐUNARODNO NATJECANJE ''DALEKI AKORDI'' (od 23. do 25. travnja 2015. godine) Split

Sudjelovala je Sara Brkić, učenica II. r. violine te pritom osvojila prvu nagradu s osvojenih 96 bodova.

 

MEĐUNARODNO NATJECANJE DRVENIH PUHAČA (od 23. do 26. travnja 2015. godine) Požarevac

U jakoj konkurenciji natjecatelja iz Slovenije, Srbije, Makedonije, Austrije, Bosne i Hercegovine sudjelovalo je četvero učenika naše škole te pritom ostvarili zapažene rezultate.

Ana Pehar, III. flauta osvojila je treću nagradu u predkategoriji s osvojenih 89 bodova.

Barbara Čarapina, VI. r. flauta, u drugoj kategoriji osvojila je treću nagradu i osvojila 89,33 boda.

U prvoj kategoriji komorne glazbe Maro Bulić, V.r.flauta i Lara Jurešić, IV.r gitara osvojili su visokih 97,66 bodova i pritom osvojili prvu nagradu

 

Školska godina 2013/2014

 

20. MEĐUNARODNO NATJECANJE ''MLADI VIRTUOZI'' (od 12. do 16. veljače 2014. godine) Zagreb

Učenice Antea Kvesić i Ana Soldo, u klasi prof. Olivera Motta sudjelovale su na ovom natjecanju  u kategoriji klavir, koje se održalo u Zagrebu od. godine. Naime, radi se o najvećem natjecanju u regiji gdje sudjeluju natjecatelji iz Europe, Amerike, Rusije, Japana, Australije.

Učenicama su uručena priznanja za učešće u natjecanju.

Organizator natjecanja je Glazbena škola Pavla Markovca iz Zagreba.

 

MEĐUNARODNO NATJECANJE MLADIH GLAZBENIKA JADRANA „DALEKI AKORDI“ (od 03. do 05. travnja 2014. godine) Split

Sudjelovali su učenici gitare naše škole i to: Leonarda Šarac, Ante Prusina, Lara Jurešić i Josip Kvesić.

Pritom su osvojili sljedeće nagrade:

U I. kategoriji:  učenica Leonarda Šarac osvojila je drugu nagradu,

u II. kategoriji Ante Prusina drugu nagradu,

u III. kategoriji, Lara Jurešić drugu nagradu te 

u IV. kategoriji Josip Kvesić treću nagradu.

 

17. OTVORENO FEDERALNO NATJECANJE UČENIKA I STUDENATA GLAZBE (od 07. do 10. travnja 2014. godine) Sarajevo

Sudjeluju sljedeći učenici u disciplinama violina i klavir.

U disciplini violina:

Predkategorija: Leonarda Doqi

 1. kategorija: Ana Jerkić i  Nikolina Ševo

U disciplini klavir:

I.kategorija: Antea Kvesić, Ana Soldo i Jasna Ivanković.

Osvojili su sljedeće nagrade:

U disciplini violina, Leonarda Doqi osvojila je prvu nagradu s 92,25 bodova, Ana Jerkić drugu nagradu s 80,00 bodova, te Nikolina Ševo treću nagradu s 70,00 bodova. .

U disciplini klavir, Ana Soldo osvojila je prvu nagradu s 93,00 bodova, Jasna Ivanković treću nagradu, a učenica Antea Kvesić dobila je pohvalu za sudjelovanje na natjecanju.

 

4. SARAJEVO INTERNATIONAL GUITAR FESTIVAL (od 11. do 14. travnja 2014. godine) Sarajevo

Sudjeluju učenici gitare Lara Jurešić i Josip Kvesić.

Pritom osvajaju:

U I. kategoriji, Lara Jurešić, treću nagradu;

U II. kategoriji, Josip Kvesić, drugu nagradu.

 

„OMIŠ GUITAR FEST“ MEĐUNARODNO NATJECANJE GITARISTA (od 24. do 26. travnja 2014. godine) Omiš

Sudjeluju sljedeći učenici: Josip Prusina, Lara Jurešić i Josip Kvesić.

Osvojili su sljedeće nagrade:

U I. kategoriji – Ante Prusina, prva nagrada 90,20 bodova,

u II. kategoriji – Lara Jurešić, druga nagrada 88,70 bodova

u IV. kategoriji – Josip Kvesić, treća nagrada 77,70 bodova.

 

Školska godina 2012/2013

 

SARAJEVO INTERNATIONAL GUITAR FESTIVAL (od 04. do 08. travnja 2013. godine) Sarajevo

Sudjelovali su sljedeći učenici i ostvarili ovaj uspjeh:

1. Lara Jurešić ( 7. mjesto, 84,6 bodova) ,

2. Ivan Buntić (8. mjesto, 81 bod),

3. Josip Kvesić (7. mjesto, 75. bodova) i

4. Kristijan Ravlić (5. mjesto, 81. bod)

 

Učenici su nastupali u klasi nastavnika Željka Mandarića.

 

Školska godina 2009/2010

 

OMIŠ GUITAR FEST (od 06. do 09. travnja 2010. godine) Omiš

Osnovna glazbena škola Brotnjo u Čitluku bila je sudionik 1. međunarodnog gitarističkog festivala pod nazivom „Omiš guitar fest“ koji je održan u Omišu od 6.-9.04.2010. godine.

Na festivalu je sudjelovalo preko 160 natjecatelja iz 5 zemalja.

Glazbenu školu Brotnjo predstavljali su:

 1. Josip Kvesić, 1.razred
 2. Adrijan Marinčić, 2.razred
 3. Antonio Doko, 3.razred

 

Adrijan Marinčić i Antonio Doko osvojili su drugo mjesto, a Josip Kvesić treće mjesto.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in