Izbornik
Načelnik Radišić upriličio prijem za učenike OGŠ Brotnjo

Načelnik Radišić upriličio prijem za učenike OGŠ Brotnjo

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je danas u svom uredu prijem za učenike Osnovne glazbene škole Brotnjo koji su u proteklom razdoblju imali zapažene rezultate na natjecanjima te su na taj način nastavili niz uspjeha koje OGŠ Brotnjo postiže od samog osnutka.

Učenici OGŠ Brotnjo, u čijoj su pratnji bili ravnatelj prof. Jure Sušac i njihove profesorice, s načelnikom Radišićem su podijeli svoje dojmova sa XXII. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe i Dalekih akorda, kao dva posljednja natjecanja na kojima je OGŠ Brotnjo imala zapažene rezultate, a govoreći o uspjesima škole ravnatelja Jure Sušac podsjetio je na uspjehe postignute na Internacionalnom festivalu glazbe „Primavera“ i ostalim ranije održanim natjecanjima.

U ugodnom razgovoru sudionici prijema dotaknuli su se i ostalih tema vezanih za Osnovnu glazbenu školu Brotnjo i učenike koji je pohađaju.

Predstavnici OGŠ Brotnjo na prijemu su načelnika Radišića upoznali i sa planiranim aktivnostima u budućem razdoblju, nakon čega im je načelnik Radišić čestitao na svim do sada postignutim uspjesima i poželio mnogo uspjeha na predstojećim natjecanjima, kao i u daljnjem glazbenom usavršavanju.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in