Izbornik
Vokalni komorni ansambl OGŠ Brotnjo iz Čitluka osvojio I. nagradu na XXI. Federalnom natjecanju

Vokalni komorni ansambl OGŠ Brotnjo iz Čitluka osvojio I. nagradu na XXI. Federalnom natjecanju

Dana 16.4.2018. godine održano je XXI. otvoreno Federalno natjecanje učenika i studenata glazbe u Travniku. Katolički školski centar ''Petar Barbarić'' ugostio je brojne talentirane glazbenike iz BiH, a među vrhunskim natjecateljima nastupio je i Vokalni komorni ansambl OGŠ Brotnjo iz Čitluka u klasi nastavnica Marte Čolak, Monike Bule i Marine Mitar.

 

Uz korepetitorsko vodstvo nastavnice Marije Martinac, ovaj ansambl je nastupio s dvije točke; G.B.Martini ''Tristis est anima mea'' i tradicionalnom afričkom pjesmom ''Si njay njay njay'' u aranžmanu B. Fischera.

Izvrsnom glazbenom interpretacijom učenici OGŠ Brotnjo su osvojili I. nagradu ocjenjivačkog žirija. Ovim uspjehom su još jednom potvrdili svoj rad, trud i talent kao i uspjeh ove škole koja i ove godine prikuplja brojna priznanja i nagrade. Zahvaljujući ovom angažmanu, ansambl će također nastupiti već sljedeći tjedan, 26.4.2018. godine, u Bošnjačkom institutu u Sarajevu na koncertu odabranih nagrađenih sudionika ovog Federalnog natjecanja, što još jednom potvrđuje njihovu uspješnost.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in